Menu
received 561269434351759
MNEC BANNER 539x451 ANTAG 01
Facebook ProactiveLinkedin ProactiveGoogle Plus Proactive
Τηλέφωνο: 2810 360814
Email: info [at] proactive.com.gr

Με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 πιστοποιήθηκε το Cretalive

 

cretalivepistopoiisi

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιθεώρηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνές προτύπου ISO 9001:2015, στο portal CRETALIVE, από τον διεθνή φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Την ευθύνη για την εκπόνηση της μελέτης, την ανάπτυξη, εγκατάσταση και εφαρμογή του ISO 9001:2015 στο Cretalive, έχει η Proactive – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.

Η απονομή του πιστοποιητικού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 07/03/2019, από τη Διευθύντρια της TÜV HELLAS του γραφείου Κρήτης, κα Aspiroz Uxue, στον διευθύνοντα σύμβουλο του Cretalive, κο Μιχάλη Σερπετσιδάκη, παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου της Proactive, κο Νίκο Μπουνάκη.

Η υιοθέτηση και εφαρμογή του Συστήματος Ποιότητας αποτελεί πράξη στρατηγικής επιλογής για το Cretalive, εξασφαλίζοντας:

- Την ενίσχυση της ικανότητας παροχής υπηρεσιών που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών, καθώς επίσης και τις εφαρμοστέες νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις

- Τη διασφάλιση ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το σύνολο των χρηστών της δικτυακής πύλης / web portal, με βάση τις απαιτήσεις του διεθνές προτύπου ISO 9001:2015

- Την αύξηση της αξιοπιστίας προς το σύνολο των χρηστών του

Το πεδίο εφαρμογής της πιστοποίησης αφορά τη διαχείριση της δικτυακής πύλης.

Με την ανάπτυξη του Συστήματος Διαχείρισης και την αντίστοιχη πιστοποίηση, το CRETALIVE αποδεικνύει τη δέσμευσή του για την παροχή ποιοτικών ειδήσεων με σαφή προσανατολισμό στην αναγνώριση και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες των αναγνωστών, καθώς και την μέριμνά για την αξιοπιστία των ειδήσεων και πληροφοριών.

Το Σύστημα Διαχείρισης συμβαδίζει απόλυτα με τις αρχές της εταιρίας, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από το όραμα και τις αξίες της.

Η ανωτέρω πιστοποίηση αποτελεί μία επιπλέον αναγνώριση και δέσμευση του Cretalive, για τη διατήρηση και επαύξηση του υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών.

www.cretalive.gr

Proactive - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Η Proactive - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων είναι από τις πρώτες εταιρίες στην Ελλάδα με δυνατότητα παροχής εξειδικευμένων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών διασφάλισης ποιότητας, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη και εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ), καθώς έχει υποστηρίξει τη διαδικασία Διασφάλισης Ποιότητας σε περισσότερες από 400 επιχειρήσεις και οργανισμούς.

www.proactive.com.gr


Ο κόσμος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με μία ματιά!

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας παρέχοντας πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. Η Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων διαθέτει πάνω από 75 διαπιστευμένα σχήματα πιστοποίησης επαγγελματιών και έχει πιστοποιήσει πάνω από 7000 επαγγελματίες προσδίδοντάς τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Διαθέτει Θυγατρικές στην Κύπρο και στην Αίγυπτο, Γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα.

Με την πείρα τριών και πλέον δεκαετιών και παρουσία σε χώρες των Βαλκανίων, της Μεσογείου, της Κεντρικής Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής προσφέρει υπηρεσίες επιθεώρησης, πιστοποίησης και εκπαίδευσης με την υπευθυνότητα και εγκυρότητα ενός ηγετικού brand διεθνώς.

www.tuvhellas.gr

18-03-2019

Τοπικό Πρόγραμμα CLLD-LEADER Ρεθύμνου

  ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CLLD - LEADER ΡΕΘΥΜΝΟΥΟΤΔ : AKOMM – ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ Α.Α.Ε Ο.Τ.Α Περίοδος Υποβολής: 13/03/2019 έως 17/06/2019 --- Υποδράση 19.2.2.2: Ενίσχυση επενδύσεων στην μεταποίηση, εμπορία και/ή ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων με αποτέλεσμα μη γεωργικό προϊόν για την εξυπηρέτηση ειδικών στόχων της τοπικής στρατηγικής.

Read more

14-03-2019

Οργάνωση σεμιναρίου για τις προκλήσεις και τις προοπτικές της ελαιοκαλλιέργειας

Πρόσκληση συμμετοχής στο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα:«Προκλήσεις και Προοπτικές της Ελαιοκαλλιέργειας»   Η Proactive – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00, στο Πολύκεντρο Μοιρών του Δήμου Φαιστού. Θέμα του σεμιναρίου: Προκλήσεις και Προοπτικές της Ελαιοκαλλιέργειας. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, θα αναπτυχθούν θέματα για τις ορθές πρακτικές διαχείρισης του ελαιώνα, την άρδευση των ελαιοδέντρων καθώς και για την ποιότητα, ασφάλεια και διαφοροποίηση που συμβάλλουν σαν όπλα στην ανάπτυξη της ελαιοκαλλιέργειας.

Read more

14-03-2019

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 «Χρηματοδοτικές δράσεις σε εξέλιξη»

    Το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (ΠΑΑ 2014-2020) αποτελεί το κύριο εργαλείο άσκησης αγροτικής πολιτικής, για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής. Αποτελείται από μια σειρά μέτρων τα οποία στοχεύουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της γεωργίας, τη διασφάλιση της αειφόρου διαχείρισης των φυσικών πόρων και την επίτευξη ισόρροπης εδαφικής ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης και της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης. Απευθύνεται σε διάφορες κατηγορίες δικαιούχων όπως γεωργούς, ομάδες παραγωγών, επιχειρήσεις, αγροτικούς συνεταιρισμούς και άλλους φορείς.

Read more

08-03-2019

ΕΣΠΑ 2014-2020 : Χρηματοδοτικά Προγράμματα σε εξέλιξη

      Την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την τόνωση της ελληνικής οικονομίας, μέσα από την υποστήριξη υφιστάμενων επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται σε στρατηγικούς τομείς προτεραιότητας της ελληνικής οικονομίας, προκειμένου να αναβαθμίσουν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστική τους θέση στην εσωτερική και εξωτερική αγορά, έχουν ως στόχο τα δύο νέα προγράμματα ΕΣΠΑ που τρέχουν αυτή την περίοδο, «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας»  και «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο-Εστίαση-Εκπαίδευση».

Read more

Proactive A.E.

Μας εμπιστεύτηκαν

  • Douloufakis
  • Zaharioudakis
  • ASM
  • Liokarpi
  • Rouvas
  • Georgioudaki
  • Paterianakis

Newsletter

Όνομα & Επίθετο (*)

Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Email (*)

Παρακαλώ συμπληρώστε το πεδίο
Facebook ProactiveLinkedin ProactiveGoogle Plus Proactive
Τηλ.: 2810 360814
Email: info [at] proactive.com.gr

 

Proactive AE